divina bebis

Titta hur kul jag och Divina (Diva) har när jag skurar golvet haha.


/Amanda


:)


to the laundry :) /Amanda


i miss it

åhooo


saknar OCH längtar till nästa Thailandresa, denna gång med Rebbe :)
/Amanda


stress

Hej tötnosar!
Imorgon åker jag ju till Östersund, jiiiihooo :D haha tänk att jag kanske ska sitta framme med piloten eftersom det e fullt på flyget (pappa jobbar på SAS så han fix!). Är lite stressad för jag ska nämligen tvätta kl 19.00, fixa naglar innan det, packa, jaa allt möjligt HAHA..

Kommer vara i östersund från den 30e till den 1a hihi, gud va kul vi kommer ha!!

/Amanda

glass

Hej :) min bebis ligger och sover nu så jag passar på att skriva lite haha..

Rebbe har ju åkt till östersund, och det var egentligen så att jag skulle ha följt med men jag skaffade en hund istället. Ska åka dit den 30e istället om det finns plats på flyget och bara vara där över nyår, det blir nog roligt..

Sitter just nu och äter glass med min kusin och pappa :) hihi. Vi ska hyra film snart. får se vilken det blir (om vi inte hinner gå och lägga oss). Fick min lön idag, wihu. Blir att spara den här gången, har mycket att köpa haha..

Måste tyvärr gå nu, pusspuss /Amanda


FAN!

asså åh jävla julafton. JAG SOM SKA JOBBA, och NU kommer jag på att det är julafton och det betyder röd dag = bussarna går typ aldrig!!!!

Hur ska detta gå? taxi får det bli.. /amanda

!!

förlåt för dålig uppdatering, kan inte skriva nu. Puss /amanda

HAR EN BEBISVOVVE ATT TA HAND OM!!

ps. rebbe du e keff, börja skriva!!

:)

Vaknade runt 7 i morse och gav min bebis mat, gick ut med henne och lekte lite med henne. Nu försöker jag få henne att sova genom att ignorera henne HAHA hon kommer somna inom 20 minuter jag lovar!

Hmm har inte gjort något speciellt, bara tagit hand om min bebis hihi..

pz /amanda

Divina

Jag är världens gladaste!! Min älskade pappa köpte en rottweiler valp på 9 veckor till mig igår, hon är världens underbaraste! Har döpt henne till Divina men hon kallas Diva, skit gulli puttefnutteeeen! Fick henne på villkoret att jag ska sluta röka. Det går skit bra! har nästan gått ett dygn utan cigg och jag känner verkligen suget! men jag klarar mig..

Har inte tid att skriva nu, skriver ev. ikväll! puss /Amanda



Min lilla Divina, bebis!
ÄNTLIGEN HAR JA FÅTT EN VOVVE


keff du är!

Blir såååå irriterad på en viss person, som ljuger, ljuger och ljuger hela tiden! Sen när man väl pratar med honom så får han fett med luft? vi var fucking bästa vänner, vem har du blivit? usch. Smuts säger jag bara, har fucking känt dig sen du kom till sverige och innan någon annan kände dig! idiot..

/Amanda

WIIIII

jag är skiiiit glad, pappa ringde nyss med en gooood nyhet :D ´vi ska eventuellt åka ikväll och kolla på en liten rottweiler valp på 9 veckor, oh jag kommer dööööööö!! jag är så glad att jag skulle kunna gråta haha..


puss! /Amanda

Klicka för att se nästa bild
(bild tagen från blocket)

jamen hej

Jag är heeeelt döööööd! Vill gå och sova nununu men då kommer jag vakna inatt och vara helt pigg så det går ju inte.

"A" skulle ha kommit hit idag men han tyckte jag var för seg att fixa iordning mig så det sket sig. Ska träffa honom någon dag när både jag och han är lediga så slipper vi stressa höhö. Snart är det jul mina vänner, jag önskar ju mig som sagt en liten vovve men det kommer antagligen inte bli så att jag får en. Försökte övertala mamma idag att om jag köper en symaskin (som hon så gärna vill ha) så köper hon en valp till mig men hon skrattade bara bort det.

Igår skulle jag och Rebbe hem till Jonatan och dricka vin och fixa hans dator(?) men när vi alla 3 kom till hans port så ångrade han sig, ÖHM!! men jag och Rebbe gick hem till mig och drack vin istället, mamma ville också ha så hon fick HAHA..

Ehm pappas dator funkar nu, men jag är portad därifrån :( buhu. Får aldrig använda hans dator igen, dumdum! det var ju inte mitt fel att katten spillde ut vatten på datorn, INTE MITT FEL!

Ne nu ska ja se gossip girl, har snart kollat på alla avsnitt. Vad ska jag kolla på sen då? hm one tree hill?

puss /Amanda 

very busy

Hej sötnosar :)
Ja, som ni har märkt så har jag inte skrivit så mycket på sistonde haha men sanningen är att jag inte har orkat, har jobbat, kommit hem och satt på film elr gossip girl och bara tagit det lugnt för jag är helt utmattad när jag kommer hem. Aym solli bitchez hehe!

Jag vill bara gå och sova men d e inte bra för då kommer jag vakna inatt och sen inte kunna somna haha men jag går och lägger mig runt 9 tiden så jag inte e så trött imorgon..

Typiskt att det började snöa inatt (?) eller imorse (?) vet inte riktigt när. Men iallafall när jag vaknade imorse så klädde jag på mig, hade mjukisbyxor, hoodie, vinterjacka och..... SNEAKERS!! vafan? haha. Jag hade SKIT bråttom till station så jag kollade inte ens ut före jag klädde på mig. När jag skulle ut och låsa dörren efter mig så märkte jag inget, jag bara låste och skulle gå. SEN mina vänner, dåååå ser jag att det e typ 10 cm snö????? KLOCKAN 07:10!! OCH JAG HADE SNEAKERS!!!! +´att iiiiingen hade gått någonstans där jag skulle gå så jag hade inga fotspår att gå i, d e så typiskt. När jag kom fram till jobbet iallafall kom min "chef" ut och sa att jag fick låna kläder...... HMM!! täckbyxor+fula skor i storlek FYRTIOTRE! jag har storlek 36-38! jag har iallafall skit ont i fötterna nu och orkar knappt gå någonstans förutom till sängen.. Äh va många bokstäver det blev helt plötsligt haha..


JUSTE fan, jag somnade på bussen till arlanda idag, det var rätt så mycket folk på bussen men jag orkade inte hålla ögonen öppna HAHA. Halkade ungefär 3 gånger imorse påväg till station, och en gång precis när jag kom in på gården. Jag va helt 100 på att ingen gick bakom mig men självklart var det typ 5 killar bakom och glodde och jag låtssades som ingenting hade hänt HAHA.

Äh nu ska ja se gossip girl, puss! /Amanda

Tare ba lögnt!

Ska önska mig en bärbar dator i julklapp, då kan jag sitta vid datorn oftare = uppdatera mer på bloggen haha. Ne men jag vill inte ha en bara för att blogga, vill ha en för att den här datorn är så jävla trög! Yesyes.

Julafton börjar närma sig. Som jag sa till Rebbe så är det inte julklapparna som räknas, det är tanken! Men visst om min kära mamma och pappa vill ge mig hund, dator, digitalkamera, thailandsresa, egen lägenhet eller bara ett proffissionellt nagelkit så får dom gärna ge mig det. Inget jag begäääär men vill gärna ha hihi :D 

Har suttit och gråtit flera gånger idag när jag har knarkat gossip girl, VARFÖR ÄR DET SÅ LÄTT DÄR? allt haha. Fan Chuck Bass, JAG DÖÖÖÖR. Förut kollade jag bara lite snabbt på tv och då tyckte jag att han var skiiiit ful men nu asså ouuuuf, jag grät för att jag vill ha honom! HAHA mobbad jag är. Inte exakt han då, men en exakt likadan. Sådär charmig på eget sätt och typ man måste kriga för att få honom sen tvärtom och tralalala hahaha ohhh...

Ne måste tyvär gå och sova nu, har en lång dag framför mig imorgon (NAT) ska jobba som vanligt, men bara 4 timmar så d e lögnt..

PUSS /Amanda



min framtida man


glömde

ska kanske färga blonda slingor i mitt hår idag om ja hinner haha köpte de igår
// rebbe


städdag

hejhej äntligen så kan ja sitta vid datan hemma för nu e den fixad elr fixad o fixad vi har mammas bärbara data istället för de blev nåt fel med den vanliga datan.

men idag så ska ja städa hemma hoss pappa o så ska ja fixa ihop mitt gammla akvarium för ja ska skaffa fiskar igen, asso igår när ja skulle plocka ihop sakerna till akvariumet så hittade ja inte pumpen vet faktiskt inte vart ja har gömt den så ska åka ikväll när pappa slutar o köpa en ny o så ska ja köpa stanar o kanske lite fina saker att ha i där men själva fiskarna köper ja nån annan dag när allt e klart till dom och när ja har bestämt vilka fiskar ja ska ha för ja vill bara ha en sorts fisk elr va man nu säger haha.

ikväll när allt e klart ska ja hem till amanda o kanske kolla på film elr nåt de ska bli kul kul :)

men nu måste ja gå o ducha
// rebbe


no time

Har tyvärr inte haft någon tid att skriva dom senaste dagarna eftersom Tommie har varit här. Vi+ Rebbe var på Stan igår. Jag hittade bara ett par "overknee" strumpor för 199:- på American Apparel. En gammal väns storesyster jobbar där, längesen man såg henne! Ne men var i stan ett bra tag, från 3 till 7 (?) och väldigt jobbigt för mig som inte har några pengar haha..

Nu har T åkt hem till Luleå och jag sitter här helt ensam och ska ÄNTLIGEN kolla på Gossip girl!!

Juste, jag har väl inte skrivit att jag ska skaffa glasögon? ne tror inte det. Men ska göra det iallafall, har varit hos ögonläkaren (som doktorn bad) eftersom jag har ju haft huvudvärk i månader nu och vi har inte vetat vad det varit. Tills vi gjorde ett syntest på mig haha.. Jag är översynt(?) det betyder inte att jag ser dåligt eller något, för jag ser jättebra! vet inte exakt vad det är men det är något fel iallafall.. Har redan hittat mina glasögon som jag vill ha men dom har inga "sadlar" ni vet dom där plast grejerna som sitter på näsan? d blir lite svårt att hitta ett par likadana MED sadlar.. Men får fortsätta leta.

Ska iallafall kolla på GG nu, c ya later /Amanda


snygga va?


biblioteket

sitter just nu i biblan med jonathan, vi vill inte vara med på idrotten för de e såå tråkit. men senare idag så ska ja amanda o hennes kusin åka o shoppa i stan.

asso jonathan e besatt av att se skolkatalogen haha men ja måste gå nu.

 // rebbe


:)

Mr.x skulle ha kommit hit idag, är ju ensam hemma så why not? haha. Ångrade mig i sista sekund eftersom jag inte orkar städa och grejer. Förlåt bebi!!

Låten påminner :)



/Amanda


im sooo happy

Asså mitt liv e så underbart just nu, kan det bli bättre?

Sitter och pratar med min barndomskärlek (när jag var typ 13-15?) min lilla bebis har blivit stor!!

Igår pratade jag och pappa om vi ska skaffa hund eller inte, och jag tror nu att vi ska det. En boxervalp! har hittat en kennel som vi har skickat ett mail till, hoppas dom ringer snart!! vill åka och titta på dom hihi.. Har inget mer att skriva? :S haha.. Tog slut på ord där..

Puss /Amanda


så töööööt!!


ansökan om ledighet lappen är hämtad =)

är i skolan, o va nyss o hämtade en ledighets lapp som ja måste ha i april men måste lämna in den snart för om man gör de tidigare så e de säkrare att man får ledigt haha så jävla konstigt men ja ska typ ta ledigt en vecka sen i april då jennys bröllop är.

nu är de bara en engelska lektion kvar o en matte sen så får ja gå hem o äta lunch e skit hungrig har inte ätit nåt idag o skolmaten smakar piss.

o fresten så kan ja inte skriva i bloggen när ja e hemma på några dagar för vi holler på att ominstalera datan.

// rebbe


long time no see

Hej alla trogna läsare :) haha.

Har inte kunnat skriva för våran data har gått sönder som sagt, det finns 2 datorer till men orkar inte använda dom.. Förutom den här då!

Har inte gjort så mycket, just nu är jag med Rebbe och ska se film. Någon skräckis på 5an, mhm!

jaja hon tjatar, sorry för dålig uppdatering.. But whatever!! /Amanda

asso fatta hur man kan förendras !

nu ska ja lägga upp en bild ja gjorde nyss o kolla hur mycket ja har förendrats på bara 5 år !






// Rebecca eva löfdahl !


ny pyamas

e fortfarande sjuk :( men kanske blir bättre imorgon elr på lörda för ja måste åka o köpa en ny vinter jacka, skulle göra de idag men istället blev de en ny pyamas den e skit mysig o ja köpte den största på att ja nästan drunknar i den haha tycker de e mysigt med stora sov-kläder, men iallafall så hittade ja ingen jacka idag elr joo ja hittade en men den kostade typ 1200 så de blev inget köp :/
 
ska snart sova för ja vakande typ vid 9 imorse för ja skulle åka o handla då men mamma kunde inte så ja blev vaken resten av morgonen iallafall så ja e ganska trött nu.
gonatt på er =)

// rebbe


väsby

Hej :) Är i väsby hemma hos Sofie. Första gången jag är och kollar på hennes lägenhet (har inte träffat henne på jättelänge) det är skit fint här, LÄNGTAR TILLS JAG FÅR FLYTTA HEMIFRÅN. Bebismage har hon fått också hihi..

Ska sitta barnvakt ikväll, sover över hos familjen och hoppas på att jag hinner till jobbet imorgon. Ska bli kul och ett + att jag får pengar för det också :) hihi

Jaja tänkte bara säga att jag råkade ta sönder pappas data igår (LÄS; min katt gjorde det) så jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera så mycket, som jag ens gjort det förut? haha..

Skriver sen OM jag kan, pusspuss/Amanda

I wont tell

Ska kolla ett till avsnitt av Gossip Girl sen får det bli sängdags för mig.
Måste ju upp tidigt imorgon, as usual.

A song 4 u guys




/Amända


åho

Vill flytta till Luleå fan, d e så mysigt där!! Plus så är lägenheterna mycket billigare där än här i stockholm höhö!!

Skulle ha följt med I till en kompis till honom, jag&han skulle tatuera oss. Men det fonkah inte eftersom jag inte har några pengar på mitt kort, och han skulle låna av mig sååå.. Men får pengar på onsdag tror jag haha hoppas jag iallafall.

T kommer hit någon gång i veckan elr nästa vecka, ska åka och shoppa med honom lite. Vi ska kanske också gå på New moon haha hoppas på det!

Ne nu måste jag kolla på gossip girl, längtat! /Amanda


bild från Thailand i somras :)


längtar..

asso ja längtar så fruktansvärt mycket tills den 27e för då åker ja o amanda upp till jenny o de ska bli skit kul har inte träffat henne sen i sommras när hon tog studenten. o som ni vet ska jenny gifta sig i april o ja o amanda ska vara brudtärnor haha de ska bli sååååå roligt har aldrig varit de förut men ja ser värkligen fram imot de ja längtar så jävla mycket till de =D

sitter fortfarande hemma o är sjuk men börjar bli lite bättre nu, haha idag så lyssnade ja o mamma på katter som sjunger jul sånger haha de låter såå gullit.

lyssna här !


// rebbe


RSS 2.0