våran uppdatering SUGER

Rebbe kom ju hem idag, har varit i stan typ hela dagen -.- Mötte jonatan vid bussen å så sen åkte vi till stan och mötte upp Rebbe hihi ja blev happy :D Nu sitter Rebbe och kittlar min stackars katt höhö djurplågare!

Skulle ha kollat på film men d fönkah änte! ska se den imorgon istället. Justeja, vi köpte linser haha :D jag köpte barbierosa men dom ser ut som vita och rebbe köpte drakögon haha d ser ut som kattögon med lite rött i sig coooolt!!

Imorgon tror ja nog d blir ett videoinlägg, ska försöka hinna fixa ett innan vi drar ut :)

Nu ska vi gå och röka sen ska vi sussa, godnatt sötnosar /Amanda


GAMMAL BILD från vintern 07 haha


muuuzic!


fredag

Idag kommer Rebbe hem wihu :D. Ska möta Jonatan vid bussen sen ska vi åka o möta henne i stan sen ska vi kolla runt lite..

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, tror vi nog ska ut och chillnana haha.

Sitter här och dricker kaffe ska snart ut och röka, efter d ska jag börja fixa iordning mig, är helt död. Skit trött! verkligen. Jaja skriver senare pusspuss/Amanda

farm frenzy 3

haha jag sitter och spelar farm frenzy 3, pappa köpte d åt mig för ungefär en vecka sen, jobbigt men roligt spel :) beroendeframkallande också höhö.. /Amanda


go'mors!

Vaknade för inte så längesen, mamma har kommit hem från Thailand :)

Imorgon kommer Rebbe hem från norrköping, FINALLY! haha hon ringde och väckte mig men ja va dum och sa att jag skulle sova men ja kunde inte somna om haha. Måste hoppa in i duschen snart, ska först ringa till Rebbe..

PUSS/Amanda











Ps; JAG KOMMER FÅ MITT STUDIEBIDRAG DEN HÄR MÅNADEN NANANA JA KOMMER HA PENGAR! har inte fått d på flera månader :D yeeeye

bästa födelsedagen!


varnar känsliga tittare!

skor på bordet =


Allt det här hände på EN VECKA bara -.- otur ja har asså


vaknat på fel sida..

jag har lust att döda katten! hon jamar HELA jävla tiden......


sitter och lyssnar på musik och försöker lugna ner mina nerver haha asså jag måste ut o röka nu! c ya. /Amanda


goooodmorgon :)

Vaknade för ett litet tag sen, är helt död! Jonatan kom och plingade på som vanligt, prata lite och bestämde att vi skulle ses vid matnära senare ikväll.. Dennis sitter och spelar xbox (vilket jag gjorde alldeles nyss) och pappa e påväg till jobbet, han ska lämna sitt bankomatkort hemma hihi (a)!

Jaja finns inget mer att säga, puss /Amanda

justeja..

Ska skriva åt rebbe höhö..

Hon är ju i norrköping och kan därför inte skriva något, men hon e i liv iallafall så ni vet.. Nikolas kom tydligen dit idag och d såg hon jätte mycket fram emot.. (själv sitter jag här med fredrik o dennis)!

Eh vet inte riktigt vad mer jag ska skriva? haha va vet jag om vad hon har gjort. Hon har säkert spelat wii hela dagen elr kollat på film. JA nu vet ni :) pz!

pics





HAHA KOLLA SKILLNADEN!!!!
Frodo&Snaps haha sötiga


ma babyboo

Vaknade imorse och skulle ge katterna mat, så ser jag att Zäta har tagit av sig sin tratt -.- och hennes sår var SKIT stort. Jefla sjit!!!!!!!!


Igår såg såret ut såhär ungefär




Idag ser såret ut såhär!!!!


min bebis :(:(

/Amanda


bebisen frodo

här e en video från praktiken, engelsk mastiff :D sån ska jag ha!!


/Amanda


i know it by lookin' in he's eyes

Alåååååå :)
Håller på att ladda upp ett videoklipp från praktiken, ska se om jag får upp det :)

Eh jag har värsta halsbrännan, skulle ha jobbat idag men tydligen inte -.- kärring! Nu har jag lov som alla andra och har hur tråkigt som helst, tur att dennis kommer snart då!


hahahaha åh, jobbig natt! /Amanda


i'll be your queen n you'll be my king

Alåå! ett tag sen jag skrev, har inte haft tid eller orkat haha.

Igår var jag bara hemma med familjen, hade roligt haha vi skulle se en film men min pappa och farfar pratade hela tiden så vi alla bestämde oss för att göra rent pumpen i akvariumet, tillslut blev de så att vi gjorde rent hela akvariet (tog typ 2 timmar) sen kollade vi på massa youtube klipp och garvade haha..

Igår vart jag bjuden på fest i husby men ville helst bara vara hemma haha och idag vart jag bjuden på fest i norrtälje men jag ska upp tidigt imorgon och jobba..

Jag och rebbe kom på en grej som vi tänkte börja göra i den här bloggen, skriver inte vad men d kommer så småningom. Har redan gjort del 1 men d fonka intee jefla sjit..

Ska äta middag nu, hörs! /amanda



JUSTE haha jag drömde att jag köpte en doberman valp sen ångra jag mig och köpte en chihuahua. Hmm knas!

sööööndag !

hej alla underbara idag så e de sönda o har inte så mycket att göra idag, vaknade för typ en halv timme sen har ätit frukost och ska snart börja att fixa iorning mig för dagen =) de blir väll typ bara att åka o handla idag sen ska ja typ inte göra mycket mer förutom att ja kan ju spela wii elr läsa lite ur min bok elr ja vet inte får ta timmarna som dom kommer skriver mer lite senare för nu så ska ja klä på mig o fixa mig
// rebbe


*

nu ska ja gå o spela mariokart wii

// rebbe


tjeenaree ;D

kom nyss hem till ulla ( hon som ja e hos i norrköpning ) asso ja hatar att åka hit men ja älskar att vara här haha men de e bara för at ja hatar att åka med tåget hit för ja e så jävla ädd att nån tjuv ska sno min väska när ja inte ser asso min resväska som ibland ligger där man inte kan se den så dehatar ja men ja trivs att vara här haha nikolas kommer på månda så de kommer nog inte finnas nått att göra tills dess får väll spela wii o kolla film för dom har lagt in wii konsolen o sakerna i sovrumet där ja ska sova så nu kan ja spela ända tills ja somnar haha de ska bli så loligt. igr så började ja läsa boken "linas kvällsbok" som ja fick låna av amanda har inte hunnit så långt men den e faktiskt bra hitils så ja längtar faktiskt lite efter att läsa vidare i den :P ja tog med mig min kamara hit för att kunna lägga in bilder varje kväll för nu kommer ja säkart att sitta vid datan ganska mycket efter som att ja har fåt tillbax min data men aja tillbax till att ja skulle lägga in bilder varje kväll, de kommer inte att gå för att ja e ju så dum att ja glömde usb-sladden !!!!!!!!!!! men istllet blir de många bilder när ja kommer hem haha me nu så e ja väldigt väldigt jävligt skiiiiiiit hungrig haha så ja ska gå o äta nått nu.

// rebbe



















AMANDA JA SAKNAR DIG REDAN !! ='(




^not.


skolan

sitter just nu i skolan, har svenska lektion o fick nyss tillbax min uppgift ja gjorde i måndas fick VG plus haha e jätta glad men har nyss renskrivit den för då kanske ja kan få MVG för min lärarare sa att ja kanske får de =). men nu så ere rast så ja måste ut o röka.
// rebbe


i dont care

Jag sitter här med handduk och egentligen borde jag redan ha hunnit klä på mig, sminka mig lite, fixa håret och ja. Jag skulle tillomed egentligen ha hunnit med bussen som går om 15 minuter men nope nu hinner jag inte. Får vänta tills nästa buss kommer, tar den som går 11:47 från station..

mitt hår e helt fucked up, måste fixas nu! c ya /amanda


-Gonatt-

nu e ja väldigt trött så de e nog en bra ide att gå o sova nu såå gonatt alla trötta o glada =D


// rebbe


åker snart =D

hejhej, snart så åker ja till norrköping har bokat biljetter så de e klart avfärd blir på lörda men ååååh va ja längtar ska bara vara där en vecka. övrigat så har ja varit på möte idag med b-o o nån elak tant som fixar ungdomstjänst jobb så hon skulle ringa o kolla på en bondgård o kolla om dom kan ta emot mig så att ja kan göra klart min ungdomstjänst. imorgon så e det skola men ja ska bara vara där typ 2 timmar för sen så ska ja på ett samtal på sjukhuset men tänker inte skriva vrf ja ska dit de e lite privat...... ;P. men men så köpte ja ett jätta gullit foto album till nikolas ( den sötaste ungen som finns, han bodde i samma hem som ja har kontaktfamilj elr va man nu ska säga för hon e ju typ över 70 som bor där haha men aja han har iallafall flyttat därifrån o d får inte ja träffa honom lika mycket så ja ska snart skriva ut massa bilder på han o mig och sedan klistra in dom i albumet o ge han de så att han kommer ihåg mig när han blir äldre för han e ju bara 8 nu och ja vill inte att han ska glömma mig för ja kommer iallafall inte att glömma han haha :P.


ja o nikolas typ sommaren 2008 ( nyss badat i poolen )


halloween - 08


// rebbe



.

.paus.


HAHAHA


godnatt sötnosar /Amanda


trött som satan

Ska snart gå och sova men lägger först in en video från i torsdags eller fredags haha, hann inte spela in någon idag eftersom vi va hos jonatan och drack lite vin. Lägger in den när den har laddats klart. Puss /A

bjudna :)

vi vart nyss bjudna hem till jonatan på lite vin :) d ska bli trevligt haha..

hmm..

Haha tänker inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering, skitsamma fan! Ikväll ska ja o rebbe göra ett videoinlägg :D i promise!! Ska snart gå och köpa cigg, såfort vi får tag på Jonatan hmm.. Rebbe sitter och syr sin jacka haha hennes dragkedja funkar inte men d håller hon ju på o fixar nu :) duktig vovve flicka haha.. Själv sitter jag och tänker på våran resa 2010 till Thailand nanana e skiiiit glad, vill åka nununuuuuuu!!!!!!!

Slänger in en video sen då, c ya /Amanda


amanda snackar med sumo ?

haha just nu så holler amada på o snacka med suma haha asso hennes katt som kanske inte alla vet men annars så holler ja o amanda på o snackar om vår resa thailand i sommar när vi fyller 18 de ska bli så kul o amanda vill typ åka överallt där haha menn nu ska vi spela bomberman haha
// rebbe


tvättdag/festdag(?)

ska just nu till tvättstugan och tvätta kläder höhö, sen har jag och rebbe inte bestämt oss än om vi ska på fest ikväll eller inte. Får se :) /amanda

*

sitter just nu i skolan men ska snart gå här ifrån för att ja orkar värkligen inte vara kvar har skylt på att ja inte mår bra en de e en löngn förlåt gud haha men ska till amandas prakit haha kanske de e roligare där ;P

// rebbe


sooooova ..

hej idag så har ja typ bara varit med amanda sen så har ja faktiskt inte gjort så mycket förutom att ja har kollat på singing bii och lyx fällan. men nu så längtar ja bara efter att få gå o sova e skit trött o måste orka upp till skolan imorgn för mamam börjar bli jävligt irritard på mig fetersom att ja inte e i skolan så mycket men ja orkar värkligen inte gå upp på morgonen e alderles för trött, önskar att de inte fanns nån skola !! gonatt



// rebbe


shit

ja måste sova!! HALLÅ. Haha asså jag e helt fastklistrad här vid datan, kollar in massa bloggar. Ne nu måste jag verkligen sova! pz out biatchez /Amanda



fast först ska ja ut o smoknanish


excuse me papa


helt sliten...

puss /Amanda


sorry

det blir tyvärr inge videoinlägg idag, rebbe är inte här och jag ska sova!

Ska upp tidigt imorgon eftersom ja har praktik, hoppas jag får extrajobb snart (a) eh, idag har vi som sagt varit på ica maxi. Köpte godis och så sen ringde ja pappa så han skulle komma efter en halvtimme. Jag och rebbe började "storhandla" för pappa skulle komma och han sa att om vi började så skulle d va klart tills han kom. Yesyes..

Nu ska ja visa pappa en kräm som jag vill ha hihi :) en kräm som gör så man får större läppar nanana..

Puss /amanda

möta upp rebbe

ska fixa iordning mig lite och sen möta rebbe. Vi ska till ica maxi och köpa lite godis, c ya /Amanda


hoho

ikväll blire ett till videoinlägg :D najch! /amanda


im home

Alåå, var inte på praktiken idag för jag har jätteont i foten.. Sitter och försöker få tag på rebbe men hon verkar vara hemma och sova för annars skulle hon ha svarat. Jag vaknade vid halv 11 tiden, NU SVARA HON :D haha tönt hon e hon sov..

skriver snart! puss /amanda


måste ha en ny fjällräven !

hejhej idag så har ja varit i skolan o de va såå tråkit för ja hade 2 timmar o 40 minuter på mig att inte göra nånting för ja ville inte äta lunch o ja ville inte vara med på idroten så ja får väll skylla mig själv men typ 5 minuter innan ja ska börja då de har gåt typ 2 o en halv timme så kommer amanda o räddar min dag =D.. efter skolan gick vi o köpte cig på statoil sen så vandrade vi vidare hem till mig o lagade mat ( lax o patatismos men örtsås ) så himla gott !!

förra vintern så lovade min pappa mig att hans kompis skulle åka till kina för att köpa en fjällräven till mig där för ja kan inte ha en äkta som man köper här för ja tåll inte dun men de e ju bara bra för då har ja en bra anledning till att köpa en billigare fast fake haha men hans kompis som skulle åka o köpa den till mig åkte aldrig o han har redan fåt pengar av min pappa för att köpa den så ja får tjata lite mer på pappa o säga att ja måste ha den för de börjar att bli väldigt kallt ute. och sen så måste  måste måste ja köpa uggs vill ha svarta i en kort model för dom i hög model viker sig bara hela tiden men har inte haft korta så ja vet inte om dom göa de oxo men man får ju hoppas på de bästa =) men nu ska ja lägga in lite nya låtar i min mp3 o sen gå upp i sängen o mysa lite o läsa lite i min bok.



de e dom ja vill haa !!


// rebbe


!

blir så jävla irritard tänker inte säga vrf men ja e bara för sur nu !

// rebbe


yeye

tänkte bara säga godmorgon, nu ska jag åka till praktiken. Haha mobbad ja e, pz /Amanda

JIIIPII !!

måste bara berätta ATT DE SNÖAR ! ÄNTLIGEN !

haha men nu måste ja börja fixa iorning mig för att sedan gå till skolan
 // rebbe


HAHA



hahahahahahahahahahahahahahahahaha /A&R


haha


Haha ja och rebbe spela in video när vi var ute med båten i 2 dagar, hahahaha rebbe döda mig inte!


pejz bitch!

sluta tjata, du och jag kommer aldrig bli vänner igen haha. Du är fortfarande en patetisk liten nolla i mina ögon och det kommer du alltid att vara ;) allt här i världen handlar som sagt INTE om dig. Haha jag har slösat bort alldeles för mycket tid på dig genom att bara vara din vän. Usch säger jag bara, blir ÄCKLAD av dig. Jag hoppas verkligen att du inte lyckas i framtiden, vill att du ska neeeeeer.

haha oh vad irriterande, aa jag kan inte göra något annat än att skratta.. Tönt


okokok

Alåååå!! Idag skulle jag ha slutat vid 11 tiden, men jaaaa han som skulle byta ut oss kom inte förrän klockan 12. Kom hem för ungefär en timme sen, idag gick det jättebra (som vanligt) haha.. Aa jag ska möta rebbe snart, tror vi kan fixa ett litet videoinlägg då ;) HAHA fast vi suger kamelpung när det gäller att videoblogga -.-

Skriver sen då, puss /Amanda

holla if you need me

Sitter och lyssnar på Trey songz-holla if you need me, så skön :)

Ska ut snart och röka sen läsa lite och sen hoppas jag att jag kan somna? fast tror det blir svårt med den här huvudvärken..

Lägger in några bilder, Puss /amanda



huvudvärk -.-

Shosan! Kane sov här inatt, vi kom hem vid 2 inatt höhö. HAN BETALA 100 KR FÖR ATT ÅKA EN TAXI 2 MINUTER!!

Vaknade flera gånger av att jag var skit törstig, haha så gick och la mig i min systers rum ville inte störa. Hmm, asså oh jag har fetaste huvudvärken, d känns som att mitt huvud kommer explodera snart fan. Ehm jaja, jag håller på att lägga in bilder från mobilen. Lägger kanske in några här sen :D puss /Amanda

<3

Jag och rebbe vaknade vid 12 tiden idag, sen kom min syster (hon fyllde år för några dagar sen) grattis :D<3

Vi käkade lite smörgåstårta och pratade om hur vi pratar i sömnen och hur vi går i sömnen haha knas.. Igår hade jag högläsning för rebbe haha jag läste "linas kvällsbok", orkade bara läsa några kapitel och sen vart jag SKIT trött höhö så ja somnade. Idag när jag vaknade kändes det som att jag hade värsta baksmällan, men haha jag drack ju inte igår? plus så har jag ont i tänderna -.-!

Nu ska vi försöka få tag på bananen och spela bombaman! /Amanda


*gäsp*

nu säger jag och rebbe godnatt, puss! /A&R



Ps. imorgon kommer kane :D:D:D


:)

nu e jag och rebbe hemma hos mig, ska till matnära nu och möta jonatan, han e lite nere så vi ska gå och trösta han :D vi e så snälla!

Skriver när vi e tillbaka! puss /amanda

trööög

sitter vid rebbes pappas bärbara mini data, hur trög som helst!!! är hemma hos rebbe med henne och jonatan, vi var nyss i centrum med pappa och jag köpte twilight boken, om jag kunde drömma, den första alltså.. Ska köpa dom andra när jag har läst ut den här. Böckerna ska tydligen vara mycket bättre än filmen. Idag är det fredag, ska bara tare lugnt hemma, har ingen lust att gå ut och röjja höhö vill ba tare lurre :D hihi..

Idag på praktiken gick det jätte bra tycker jag, gjorde inte så speciellt mycket. Det gamla vanliga bara, ut med hundarna, gå till den stora rastgården, äta lunch, typ aa de enda :)

Skriver sen, pusspuss /amanda

såå pinsamt

asso de e så pinsamt att gå till ksolan men ja tänker fortfarande inte
säga vrf haha men ja e här ändå idag.
orkar inte skriva så mycket så ja ska göra en sån här istället.




FRÅÅÅÅÅGOR !!

Vilken svordom använder du mest?
fitta !

Äger du en iPod?
aa en vit



Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
05.30



Hur många resväskor äger du?
typ 5



Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
vara med !



Vilken var den senaste filmen du såg?
komemr inte ihåg va den heter



Har någon av dina vänner barn?
aa hon har 2 st



Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
beror på hur mkt jag vann ?



Har någon någonsin kallat dig lat?
haha aa massa gånger



Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
har ingen cd-spelare



Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?

chokladmjölk




Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

aa nyss



Använder du huvtröjor?

aa



Kan du vissla?

aa



Har du någonsin deltagit i en demonstration?

haha nää



Vem var den senaste som ringde dig?

pappa



Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?

aaaa




Tittade du på tecknat när du var liten?

haha aa gör de fortafarande



Hur många syskon har du?

2 elr aa 3 om man räknar med amanda för hon e ju som en syster <3



Vilken film kan du alla replikerna till?

twilight - inte alla repliker men ganska många



Äger du några band-t-shirts?

och de e vadå ?



När flög du senast?

i somras när ja skulle hem från luleå



Hur många stolar står runt ditt köksbord?

2 hoss mama o 4 hoss pappa



Läser du för skojs skull?

nää



Pratar du några andra språk?
nää kan bara lite va vissa språk



Diskar du din egen disk?

bara hoss pappa



Har du gråtit offentligt?

aa



Har du en stationär dator eller en laptop?

o de e ?



Försöker du alltid lära dig nya saker?

aa



Vill du ha några tatueringar eller piercingar?

har redan 4 piercingar o 1 tattoo



Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

haha aaaaaa



Kan du kasta macka?

ibland :D



Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?

aaaaaaaaaaaaa



Har du en blogg?

haha aa



Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

bild



Gillar du din boendesituation?
nja ibland men skulle hälst vilja bo hoss amanda



Vilken är din favoritfrukt?
mango



Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
haha nää



Hur gammal blir du din nästa födelsedag?

18



Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

nopp



Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?

pappa



Hur valde dina föräldrar ditt namn?

de va mamma som valde mitt namn pappa ville att ja skulle ha ett dubbelnamn



Gillar du senap?

usch nej



Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

aldrig !



Sover du på sida, mage eller rygg?

rygg/sida



Har du någonsin köpt något från eBay?

nopp



Tycker du om att krama folk?

aa vissa



Skulle du säga att du är trendig?

haha nää



Äger du en digitalkamera?

jupp



Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?

vet inte haha, tror jag skulle säga ja för skoj skull



Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?

tror inte att ja har sett den :/



Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?

ingen



Tycker du att du är attraktiv?

ibland, ibland inte



Vad är du allergisk mot?

dun o damm o lite till saker



Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?

nej



Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?

natazha, donna,eliaz,andreaz och love



Vad har du på dig?

svarta skor, blå strumpor, svarta trosor, gråa mjukisar, svart wct tröja, vit bh och en svart canada goose jacka



Vad var den senaste musik du lyssnade på?
den heter typ bartender men vet inte va artisten heter :S



 


alååååå

rebbe sitter som en nörd och spelar bomberman. Idag slutade jag vid 3 tiden typ, ska snart gå till ica och köpa köttfärs så vi kan laga köttfärslimpa hoho nana..

Ne måste gå nu, pz out /Amanda

alååååå

rebbe sitter som en nörd och spelar bomberman. Idag slutade jag vid 3 tiden typ, ska snart gå till ica och köpa köttfärs så vi kan laga köttfärslimpa hoho nana..

Ne måste gå nu, pz out /Amanda

film ikväll =)

hej halloo idag så har ja inte varit i skolan för amanda har skämt ut mig men tänker inte säga hur. så istället idag s har amanda bombat min mobil på morgonen för att hon ville att ja skulle följa med till arlanda, men när ja vaknade så kom hon hit o sen så åkte vi asso hon skulle bara dit för att köpa en kaffe cooler, men så hade hon lite otur de fans ingen haha så vi tog en varsin fruit cooler istället o diräkt efter så kom hennes pappa o hämtade oss för amanda skulle till sin praktik o så körde han hem mig oxo. ja de e väll de ända som har hunnit hända idag men amanda kanske kommer hit när hon slutar. ikväll så ska ja se på film de kommer filmen "ett ufo i new york" på canal plus first, har sett den förut men den e skir bra så ja måste se den igen haha men nu ska ja kolla om de går nå bra på tv

 // rebbe






FINALLY

she answered, waow! efter hundra år.. Nu ska jag dra hem till den lilla slynan och sen ska vi till arlanda och köpa min efterlängtade coffee cooler!! /Amanda

hon SVARADE

.. och la på, bitch!!!!!

godmorgon

Kom hem för ett tag sen, var på praktiken men bara typ 10 minuter. Pratade med henne och hon sa att det var ok att röka OM jag gick iväg in i skogen typ(?) hmm.. Ska dit igen klockan 12, men egentligen vill jag inte eller FÅR inte för skolan höhö, men jaja vad gör man inte för sin pappa? Rebbe är tydligen hemma och sover eftersom jag har frågat en person från hennes klass om hon är där så vet jag det, HON SOVER!! Jag som tänkte att vi skulle dra till arlanda och grejer :( men NEJ hon ska va lat och ba sova sova sova hela tiden, tönt! Ska försöka ringa och väcka henne nu för min sista krona, hon e så dööööm!!


Haha har lånat lite löshår av rebbsan, d ser helt okej ut (har det i toffs).

FAN hon svarar inte! sjit oså!

/Amanda

:'(

sitter här i soffan och storbölar! verkligen!
såg nyss en video på youtube när jag letade runt där
åh herregud så hemskt!!!!
När jag börjar tjäna egna pengar ska jag direkt bli fadder!



Tänk er vad bra vi har det egentligen
shit asså det gör ont i mitt hjärta att se den här videon!


so long

nu ska jag och rebbe hem till rebbe, so long suckas! /Amanda

skit också

ni vet det där hundhotellet jag praktiserar på? mm idag så sa hon som jobbar att jag inte får röka förrän jag har slutat och får heller inte ha på mig örhängen. Tror ni jag blev sur? ja, men självklart visade jag det inte eftersom det inte var den tjejen som var där idag som bestämde, det var en annan som kommer imorgon. Så jag drar dit imorgon och tar ett litet snack med henne. För hallå? det e ju liksom inte hon som bestämmer? OKEJ om det hade varit så att jag jobbade där och fick PENGAR för det och inte bara 1050 kr (studiebidrag) som jag får nu, visst om jag jobbade där heltid då förstår jag att det finns regler och sånt men nu nej fyfan, JAG TÄNKER INTE PRAKTISERA DÄR LÄNGRE OM jag inte får röka, herreminjissanes! JA jag tycker det är skit roligt att jobba där, älskar ju som sagt hundar och skulle kunna tänka mig att jobba på något sånt när jag blir äldre och har mer erfarenhet, men jag röker väl endå om jag vill?

Sen sa hon tydligen också; "du är ju inte heller 18 år, det är inte bra för hundarna att se att du röker" förstår ni hur sjukt det låter? har aldrig träffat människan så säger hon "du är inte 18" vaffan? jag har rökt i typ 5-6 år, visst jag har försökt sluta men DET HAR ALDRIG FUNKAAAAAAAAT.... Idioter det finns!





/Amanda

ps. tog några videos idag också, lägger in dom sen!

:)

kom precis ut ur duschen, ska sätta på en film nu!

Det blir "stick it", det sägs att det är jätte bra men vi får väl se :)


praktikdag 1

Alå :D kom hem vid 12 tiden, J hämtade mig och skjutsade hem mig från praktiken. Det gick jättebra... tror jag! Gick ut med alla hundar förutom 1, den var tydligen jobbig att promenera med. Men fick gå ut med en bauntastor vovve på 80 kg, höll på att dö när den skulle gå, DET KÄNDES SOM ATT JAG HADE EN LASTBIL FAST I KOPPLET! haha men den e skit gullig, vill också ha en sån haha. Sen gick jag ut med 3 småhundar, oh herregud säger jag bara! alla går åt olika håll och man vill bara strypa dom men dom va så gulliga haha. Imorgon börjar jag 9 på morgonen och måste åka här hemifrån typ kl 7, döda mig?


mmmm.. MAMMA ÅKER TILL THAILAND PÅ SÖNDAG ELR MÅNDAG, hon ska "bara" vara där i 2 VECKOR och jag får inte följa med. DET ÄR JU BARA 2 VECKOR FAAAAAAAAAAAAAN, jag villvillvillllll! jag fick liksom veta nyss att hon ska dit, åååååååååååh blir sååååå sur............. Jag tänker inte berätta till mamma lr pappa om jag ska typ till skåne förrän jag är där. BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ /Amanda


PS. det var en sån här hund på 80 kg jag gick ut med, visst e den gölli :D haha


Fuck all that bullshit!













You watch me play. I look away.
Your light’s too bright. You found a light.
Take up in space, you and i. You’re gonna die!
Wanna meet me, why?  I wish I had the strength.
Inside my soul escapes. Take up in space, you and i.
Cry, into me.Give me something... alright...
The kids that die listening to me.You are alive!
Take up in space, you and I stay....
Take up in space, you and i.



























// rebbe


rebbe häär

hittade en rolig text på snyggast.se som ni bara måste läsa  





Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.



haha rolig ? elr så har ja bara konstig humor. men nu måste ja gå o sova gonatt // rebbe

 





rebbes dreadlocks haha


Gjorde bara 2, en stor och en liten haha d va det rebbe ville ha :D


höhö

nu ska jag lägga i ANDRA blonda färgen haha fan va jag förstör mitt hår :(

im happy again :D

sitter nu och gör dreadlocks på Rebbe haha, första gången! lägger in bild sen :) puss /Amanda


im happy again :D

sitter nu och gör dreadlocks på Rebbe haha, första gången! lägger in bild sen :) puss /Amanda









NY RUBRIK : REBBE HÄR!!

jaja som ni vet gör amanda såna där tovor i mitt hår o ja vill bara ha 2 st hoppas att de blir fint haha // rebbe


JÄVLA SKIT!

MITT HÅR GÅR AV FÖR DOM DÄR JÄVLA SLINGORNA, DET E INTE ENS BLONT! DET E ORANGE FÄRGAT!!!!!! OCH DET KÄNNS SOM GUMMI, FI*TAAAAAAAAAA /AMANDA

hihi

nu ska jag och rebbe färga mitt underhår blont :D wihow! /Amanda

oh happy day

godmorgon :D den här morgonen är jag glad för vet ni vad? IMORGON BÖRJAR JAG PRAKTISERA PÅ HUNDHOTELL! :D fast aa tiderna är inte så roliga, eller iallafall inte klockan 8 på morgonen. Sitter just nu och dricker kaffe med massa socker i haha kan inte dricka kaffe annars, då smakar det SKIT! Rebbe ringde för inte så längesen och sa att jag skulle möta henne men jag låg fortfarande i sängen helt nyvaken. Nuu är jag lite piggare och väntar på att hon ska ringa hehe :D Jaja nu ska jag väl tvätta bort gårddagens smink höhö d kliar i ögonen!

Puss /Amanda


orkar inte !!

har tjafsat som fan med mamma imorse så ja packade min väska o stack hem till pappa så nu e ja här tänker inte gå till skolan orkar värkligen inte e såå jävla irriterad. igentligen ska man inte fly från sina problem men va fan ja gör de ändå för ja måste få komma bort lite men måste sticka här ifån snart innan pappa kommer hem för han kommer att börja tjafsa med mig att ja ska till skolan o så, så ska försöka ringaa o väcka amanda så att hon får komma o möta mig snart. orkar inte skriva mer e för irritarad // rebbe


aj

har fetaste mensvärken, kan inte göra något annat än att lyssna på musik. DÖDA MIG!


eftersom jag inte har något att skriva


:D

kollade nyss på love&basketball, oh vad bra den va :D 5/5 får den av mig hihi
love-and-basketball.jpg Love and Basketball image by minnie_kissesu


041009

hallå :) sitter hemma och gör ingenting, det e värsta skitvädret ute nu ju, spöregnar och grejer. Måste gå och möta rebbe om ett tag, vet inte vad vi ska göra.

Igår var Dennis och Rebbe här, vi skulle se på film men hm bomberman kom ivägen haha. Vi somnade vid 5 tiden ungefär och vaknade idag vid 12? mina läppar är helt rosaröda haha jag satt på mig ett läppstift IGÅR som var vitt men de e såndär som ändrar färg haha jag och rebbe har värsta idén! tänker inte skriva om det eftersom dom vi ska göra på läser säkert och då kommer dom inte gå på de haha.

Nu ska jag ut och ta en ciggarill, C'ya /Amanda


alåå

åkte inte hem till frida idag eftersom jag inte orkade, vill bara vara hemma och ta det lugnt. Rebbe är här också, ska sätta på någon bra film snart. Skriver sen! /Amanda

engelska igen ..

ja nu e de engelska igen så nu kan ja sitta vid datan haha ifag så va ja i rimbo marknad köpte 2 tröjor till jennys bebisar en rosa till tjejen som de står " tycker du ja e söt så ska du se min mamma " o en grön till killen som de står samma sak fast med  " pappa " o sen köpte ja en keps o massa godis o till amanda köpte ja äckligt ren lött som hon äääääälskar haha. men idag så ska ja o amanda typ hem till fråda kanske ska hinka vi får se men kanske skriver mer innan vi har rast
 // rebbe


im tired now

Ska strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag och Rebbe hem till Frida i rotebro :) hihi loligt! Ska försöka åka dit rätt så tidigt imorgon och inte typ vid 8 på kvällen, orkar inte ta fram vinterjackan haha.

Nu ska jag se klart på L.A ink sen går jag och lägger mig, måste blåsa upp luftmadrassen (som jag älskar) för NÅGON (läs; någRA) tog sönder min säng för typ 2 år sen och har haft ryggproblem sen dess! PUSS /Amanda



lyssna och njut!


haha

det var torkat renkött rebbe hade köpt, vilket jag redan har ätit upp haha mmm!

hmm

nu ska jag gå och möta rebbe, hon har tydligen köpt något åt mig? något som man kan äta? det stinker och börjar på R och slutar på t :S i wonder what it could be... /Amanda

filmkväll?

Ska inte följa med Rebbe till rimbo marknad eftersom dom ska åka om typ en kvart och jag hinner inte klä på mig, fixa iordning mig på en kvart. Jag skulle behöva 2 kvart höhö! jaja får väl vara här hemma helt själv och kanske sätta på en film snart eller något. Någon som vet någon bra film? /amanda

01-10-09

Första oktober idag då. Man känner när man går ut att det verkligen börjar bli vinter, hur kallt som helst ju. Vaknade typ vid 11 tiden idag, duktig flicka! haha har precis kollat på en skitfilm, inte hela för jag stängde av ungefär när jag hade sett halva, den sög! Rebbe är på möte i skolan efter det ska hon till rimbo för det e "rimbomarknaden" idag, hon ska dit med sin pappa och hon undra om jag ville följa med höhö men jag orkar inte :/ eller kanske? hmm fan nu ändrade jag mig HAHA. Ska skicka sms till henne nu! pusspuss
/Amanda


älskar dig!


RSS 2.0