do me


Rebbe ska sova här ikväll eftersom jag inte tycker om att vara ensam hemma. Pappa är i Thailand, mamma jobbar och min syster, jaa henne ska vi inte ens tala om haha!!

Väntar på att Diva ska vakna så jag kan ta en liten promenad med henne, har sån himla värk! Måste köpa en digitalkamera, det här funkar ju inte hahaha..

äh lägger in en låt, en riktig oooldie. pz


tired

jag är så trött på det här!! pallanteeee hålla på som småbarn fan..

Diva ligger och snarkar, Dennis sitter vid datorn och jag.. aa jag är skit trött så jag ska väl gå och lägga mig snart.. Mamma tjatar om datorn HELA tiden, hon kom hem nyss!! precis nyss och ska bara ha datan datan datan.

Jag får väl ge upp då. Går och lägger mig! pz



.. "anton" ring inte klockan 5 på morgonen igen, jag behöver min sömn annars blir jag såhär resten av dagen!!!!!!!! TACK

knaas

Sitter och lyssnar på musik, måste ta och lägga mig snart. Ska ju upp tidigt imorgon HUHHH hur orkar jag? vill bara vara heeeemmaa o tare luugnt istället för att åka buss på morgonen nästan 1 timme och 40 minuter!!!

Öhm, måste gå och locka håret nu så det e klart tills imorgon. C ya! puss

:D:D

37 dagar uuuutan ciggaretter :D hooohoo


buuhu :(

pappa och hans kompis åker ju till Thailand om ett par timmar, JAG VILL OCKSÅÅÅÅ!! förfasiken vad jag längtar till det varma landet, slipper sitta här och frysa. Fryser tillochmed inomhus!!! jävla skit också..

Ska möta Rebbe snart, hon står just nu och diskar höhö. Måtte hon skynda sig! puss

bebi


<3


irrriiiteeerad

!


alooe

Vaknade runt 7 tiden imorse, var tvungen att gå ut med min lilla bebis som vanligt haha. Tog en långpromenad med henne så hon skulle slockna ett par timmar när vi kom hem men nej det räckte inte, var tvungen att gå ut med henne efter en timme och då gick jag ännu en långpromenad. Hon ligger fortfarande och sover, puh! Hon börjar bli stor haha, kul!

Min baba åker till thailand imorgon... som vanligt får jag inte följa med! men har ett jobb och en hund att sköta så jag åker i sommar istället hoho!

Har inte tid att skriva, hejdå

glasögonorm



(klicka på bilderna så blir dom större)
Hämtade mina glasögon idag haha, jag vart skit nöjd med dom iallafall :) vad tycker ni?
Köpte ett fint strass halsband till Diva också, det blev skiiiit fint haha hon ser ut som en riktig diva nu.

Ska kolla på film med Rebbe nu.
puss


something wrong

okej, vafan är det med folk? är det bara omogna ungar som gör som dom gör eller är det en vuxens personlighet? okej ni fattar inte vad ja snackar om haha men aa jag tänker inte förklara heller. Vill inte hänga ut någon, speciellt inte någon som jag har varit vän med i nästan hela mitt liv! nu ringer rebbe. puss

HAHAHAHA

asså HAHAHA JAAA DÖÖÖÖRRR!!!!

sitter och aaaaaaasgarvar haaaaaaaaaahahahaha


stackars pojke HAHAHA


nu

nu går vi med Diva hem till Rebbe, smell y'all!! pz

china

kinaresturang med familia och Rebbe om 2 timmar :)


..

Ringde till jobbet och sa att jag ville jobba eftermiddag idag och det var heeelt okej för dom. Ska dit om en liten stund med Diva och vara där ett par timmar bara, känner mig nere och vill bara vara hemma egentligen but it is what it is!

Det snöar ute och jag som trodde det börja bli sommar men jag hade visst fel? höhö
Har planerat lite med Rebbe om vart vi ska på min födelsedag, det blir nog danmark haha eller kanske kryssning. I dunno yet.

Ska jag promenera till station eller ta bussen? Diva sover så jag tror nog d blir att promenera eftersom hon har sovit ett par timmar nu och hon behöver springa av sig lite haha :D

Skriver ikväll när ja kommer hem. Puss


när vi väl

pratar om människor som ska vakna upp..........







REBBE KAN DU VAKNA DIN SÖMNTUTA?

vakna upp

jag blir så gaaalet irriterad på folk!!! Liksom händer det något ens vän och man vet att det aldrig kommer lösa sig så säger folk endå; det löser sig!
ska inte ens vän tala sanning? man ska väl endå inte ljuga.... dumbasses

Träffar man någon ute man inte träffat ELLER pratat med på typ 1 år så ska den personen eller personerna alltiiiid säga; vi måste ses någon gång!!!

JAG ÄR SÅ IRRITERAD NU, vakna upp människor.............

heeelt sluuuuuut

Jag och rebbe kom hem från väsby för typ 2 timmar sen och nu är jag heelt dööööd!!

Vi drack ju lite grann igår haha. Somnade runt 3 på natten och vaknade 7 på morgonen...... HAHA förstår ni varför man e dööd?? nah vi ska se film snart, får se om jag orkar vara vaken under den haha, rebbes fel! hon lät mig inte sova en timme extra den där jäveln!!

Skriver sen.. om jag är vaken! puss

dom sista

Jag och Rebbe skulle ha myspys ikväll med ansiktsmask och hårinpackning (ansiktsmask=citron+honung och hårinpackning=ägg) hahahaha.. Ne men ja orka inte så jag kom på att vi skulle dricka, bara vi haha. Har inte börjat än eftersom Rebbe är ute med min vovve (och röker då). Vi har bara några öl kvar sen nån månad sen så dom kmr va slut ikväll. Vi ska bara vara hemma och spela olika spel haha som vuxna gör?? ne vi är inte vuxna.. inte än! haha

Blir nog ett video inlägg ikväll om rebbe går med på det mohahahha.. Hon säger förresten att hon ska fixa en egen blogg, hööööööhö good luck with that!!

puss!!


vafan

jag behöver pengar!! behöver 400 kr, asså jag måste köpa en viktig grej......

godmorgon sömntutor

Vaknade ungefär kvart i 7, sooovmorgon hoho :D sitter nu med en kopp kaffe för att bli lite pigg haha. Måste ta ut diva snart så hon inte skiter på sig inomhus!!

2day är jag ledig, ska nämligen till tandläkaren och kolla mitt tandkött (pappsen ringde och beställde tid för jag tror jag har en liten infektion). Sist jag hade en infektion i tandköttet, FYFAN va ont jag hade!! nu har jag ju inte lika ont men jag är rädd att om jag väntar några dagar kommer infektionen sprida sig, elr kan det göra det? hmm.. Äh jag kommer säkert få lite sån där medicin, kommer inte direkt ihåg vad det heter haha men ja fick det förra gången och då gick det över på typ 4 dagar eller något.

Ne nu måste jag gå och fixa iordning mig, smell y'all later!!

ok

nu har jag bestämt mig för att KICKA rebbe härifrån, den där prutten skriver ALDRIG!! jag kommer nog uppdatera lite mer om jag inte sitter och väntar på att hon ska skriva längre.

Nu behövs det bara en ny header, självklart kommer min favorit designer fixa en åt mig när hon har tid! http://rroos.blogg.se 

Hon fyller förresten 18 JÄVLA ÅR DEN 23E januari!!!!! Hoppashoppashoppas jag verkligen kan komma, hooooppas jag inte behöver jobba!! om jag kan komma och fira min barndomsvän dåååå ere... FLIPPMODE :D hooohooooooooooooooooooooo


puss /Amanda

jaa, nu behöver jag förresten inte skriva /Amanda längre hoho den här bloggen är BARA min!!

usch

Jag orkar inte jobba imorgon -.- är helt jävla död! förstår inte ens hur jag kan sitta framför datorn när jag egentligen borde ha gått och lagt mig vid 8 tiden :S knas!!

+ så måste jag åka 3 jävla bussar på vägen dit... med DIVA!! det är skit jobbigt. Måste vakna ungefär halv 6 för att hinna mata henne och ta ut henne en liten snabbis, fixa iordning mig och sen springa till station för att ta bussen som går 07:47!! det kanske inte låter så himla stressigt, men tro mig!! det är stressigt att ha en valp som bits och 2 katter som bråkar varje morgon, döda mig någon fyfan!! behöver lugn och ro.......


godnatt /Amanda

hm

skulle inte jag sova tidigt idag? varför fastnade jag vid datorn? hmm, ni undrar det va ;) haha nej ja driver. Jag fastna vid datorn p.ga en liten grejj hehe!!

Ne nu e klockan nästan halv 12 så jag måste gå och lägga mig nu... snart :) hihi.. 

Goodnight n' sleep tight, pz! /amanda

I like these happy moments

som nu, nu är jag heeeelt happy haha :D kan tyvärr inte berätta varför eftersom den personen som det handlar om kanske läser (?) haha.. Mm men ni kanske märker, jag har tagit bort ett inlägg eftersom jag pratar med personen nu som jag ville hahaha.. puss påre!!

Idag var jag inte på jobbet eftersom jag var tvungen att gå till veterinären med Diva, hon skulle vaccineras och det gick jättebra haha hon var bara rädd för höjden (hon låg på ett bord). Sen påvägen hem träffade vi en liten amstaff valp hihi åååh sååå söööööt den va, den va 13-14 veckor och var myyycket mindre än min bebis, min vovve är 12 veckor! haha så sööööttttttttttt jag dooog!!

Ska lyssna lite på musik nu, sen typ sova tror jag? måste upp tidigt imorgon vettni :) puss /Amanda


en sak till...

jag ska sova nu! måste till veterinären imorgon med min bebis.. Puss /amanda

ooooookej

en sak ska ni ha klart för er..
Jag kommer aldrig, aldrig ALDRIG gå ut här i märsta när jag väl får gå ut och klubba (det vill säga om 3 månader), NEVER!!

Har mina anledningar till varför, säger jag det kommer folk bara AA TYCKER DU SI OCH SÅ haha äh pass :) jag åker utomlands och festar istället, MYCKET bättre!!!!
/Amanda

say aaaahhhh

sitter och lyssnar på musik som vanligt höhö, nu lyssnar jag på Trey songz ft. Fabolous-say ahh, har lyssnat på den miljontals gånger nu HAHA!!

Oh jag har fått eksem på händerna+armarna för det är så fucking kallt ute.. Haha juste, kom på idag att jag svär väldigt mycket. Dom vanligaste orden som kommer ur min mun är: jävla, fan, skit och fucking..
Pappa är skit irriterad på det och det förstår jag HAHA och han blir irriterad när jag säger hallå (säger typ alltid hallå när jag ska börja prata) höhö det e väl inte bara jag som gör det? tss.

Jajaja ääähhhhhhhhhhhh.............. avslutar detta inlägg med min pojkvän!!!!!


OKEJ, ni måste pausa precis när det är från 0:12-0:13, visst smälter man??
och pausa vid 1:58-2:00... DÖDAAA MIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGG

/Amanda


godmorgon

Vaknade för typ 1 timme sen och gick ut med Diva, oh skönt att det inte va så himla kallt ute. Nu är det typ -10 igår var det fan -21 och då höll jag på att frysa ihjäl fan..

ok jag har inget att skriva om, som vanligt! haha.
ehmehmehm................



GGGGGGunot, hejdå /den som alltid skriver.. amanda

you're allways in my head

Hejhej :) jag är sååå uttråkad att det inte är sant. Ikväll ska jag och min kusin ha filmkväll, ska kolla på en thailändsk skräckfilm haha den verkar vara tuuuung :).

Idag har det gått 21 dagar utan ciggaretter, det funkar skiiit bra haha :D e stolt över mig själv.

Har inget mer att skriva höhö, pz! /Amanda

..

Trey, jag vill föda dina barn! haha..

Chris brown, släng dig i väggen!!

/Amanda


trött

e så trött på allihopa.. Är det inte det ena så är det det andra.

kommer börja gråta snart, hejdå /A

sjuk

Hej tötisar..
Jag börjar bli fett med sjuk asså, haha jag driver inte!! jag är helt yr i huvudet och näsan rinner och tralalala. Har varit ute nästan hela dagen, okej det överdrev jag men halva då!

Imorse vaknade jag vid 8 tiden och gick ut med lilla Diva, Rebbe skulle följt med men hon vägrade gå upp hon sa bara; mmmmmm hahaha gick en liten snabbis med henne. När jag kom hem gick jag och la mig med rebbe och sov till 12 tiden höhö och sen gick vi hem till Rebbe med Diva sen hem till mig och sen till station och tog tåget till Väsby med Sofie, hem till Sofie och ja där var vi ett litet tag haha :). Vi 3 beställde pizza (hemkörning) haha det tog en fucking timme för den där jäveln skulle komma med dom, PLUS att det var ett äckligt hårstrå i Rebbes pizza hahaha.

Nu loggade min bebis in, ska snacka med han! puss /Amanda¨



ps. jag fick värsta ögonkontakten med en viss "M" idag, han är sååå jeeedrans fin...


glasögon

Hallo :) Har gått runt med pappa idag och letat efter ett par glasögon till mig, har ju inte köpt några än eftersom jag har så jävla svårt att bestämma mig. Men så äre ju om jag ska ha dom typ hela tiden, köper jag några som ser sådär ut kommer jag aldrig använda dom haha. Har på mig ett par nu, fick låna hem 2 par. Det finns ett par till jag vill ha haha men typiskt det kommer gå på över 10000 kr...

Vi har också köpt en jacka till Diva som är alldeles för stor haha men hon växer ju snabbt som satan så det är ju bra. Önskar att den var typ lila, rosa eller någon annan fin färg men det fanns bara grön och svart haha buhu!

Ehm ska ut med Diva och pappsen nu och möta Rebbe, skriver sen!! Puss puss
/Amanda


ohoo

asså jag känner mig som ett litet barn igen, so happyyyyy!!

Nu ska jag gå och drömma lite, hörs imorgon!
pusspuss


/Amanda


<3

varför känns det som att jag är nykär varje gång jag pratar med dig?
Jag saknar dig jättemycket "f"..




<3

/Din amanda sen ca 8 år tillbaka


mina framtidsplaner





Yes såhär ser min framtid ut :) /Amanda


min bebis

haha stackars min bebis, jag duschade henne nyss och det tycker hon verkligen INTE om hahaha men hon får skylla sig själv när hon stinker hund!!

/Amanda


eh

Godmorgon!!
Sitter just nu och käkar frukost, scrambled eggs. Yummi!
Va ute med Diva för en liten stund sen och nu har hon värsta energin, döda mig någon! hon biter i ALLT hon inte får bita i -.-

Ska kolla lite på Jersey Shore nu, skriver senare!! Puss /Amanda

avslutat kapitel

Jahapp, då var 2009 slut då. Ungefär 3 år kvar tills 21a december 2012, hoppas jag hinner skaffa bebis innan det HAHA har ju redan hunnit skaffa vovve så det e ba bebis kvar! Jag skrev ett inlägg igår men sen försvann det och jag orkar inte skriva allt jag skrev höhö, kommer inte ens ihåg vad jag skrev!

Var ju borta i Östersund på nyår, vart alldeles för mycket alkohol för mig som vanligt och det vart bråk. Bra början på året va? ne men kvällen var trevlig tills allt knas hände, ville bara hem haha mådde så jävla dåligt..

Min valp har blivit jättestor haha hon växer skit snabbt och hon bits skit hårt nu fan, hoppas hon slutar snart!!

Imorgon kommer Rebbe hem, hoppas hon kan börja uppdatera lite här i bloggen då. Hon har funderat på att dra sig ur DI BLÖG den jäveln men jaja, får väl klara mig själv haha..

Ne ska sätta på någon film nu, puss /Amanda


RSS 2.0