hoho



Sara ska köpa en liten amstaff bebis imorgon kanske :D åååhooo


ingen fantasi

jag har ingenting att skriva, mina 2 kusiner är här och båda är datanördar så jag kan tyvärr inte sitta vid datorn haha böööhö!

öhm jaja bye

:@

jag blir sååååå irriterad, jag håller på att montera den där jävla sängen! ELLER HÖLL PÅ! höll på i typ en halvtimme och jag kom INGENSTANS, åååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh irrrrrrrrrrrritttttttttttteeeeeeeerande.



ngn snäll som vill komma o hjälpa :)?

ikea

har varit på ikea me mamma och pappa, köpte en ny säng ÄNTLIGEN! haha det vart en skiiiit fin himmelsäng, ska sy på "gardiner" på den så det blir skit fint höhö. Köpte en vägghylla också, svart! vad köpte jag mer? öh jag vene. 

 

SARITA Gardinpar
nice huh?


:)

Ska åka med min bebis diva och Rebbe till valsta och träffa sara och hennes hundar, vill att hon lever lyckligt sista tiden av hennes liv.

Min diiiiiiiiva <3

?

.. om every step i take: Men du rökte ju här om dagen ju??



svar på tal!!!!
jag har inte rökt på 3 månader kom inte och snacka om att jag rökte för någon dag sen.

hehe

godmorgon bitchez :) wzuuuuuuuup?

every step i take

har haft skit tråkigt hela dagen, jag är typ bara hemma varje dag, vill inte gå ut längre asså d e skit tråkigt.

Vill inte ens gå ut på helgerna, är hellre hemma och ser film och myser med familjen elr vänner. Vill inte gå ut och dricka som man började göra när man var 12-13? jag ångrar mig grovt att jag drack vid den åldern, om jag inte hade gjort det då hade det väl varit lika roligt nu att dricka som då. Äh ne det är ingenting för mig, vill inte ens fira min 18års dag ute, vill vara hemma med familjen och ba myyysa :) hihi, eller åka utomlands!


Slutat röka redan, sluta dricka? på god väg


omg

Har gett diva smärtstillande mot hennes höfter... MAN MÄRKER VERKLIGEN ATT HON INTE KÄNNER AV ATT HON HAR ONT HAHA hon skuttar runt i hela lägenheten och jagar katterna och hoppar på mig haha min bebis <3

ny säng?

mami lovade mig förra månaden att nästa gång hon får lön så ska hon köpa en ny säng, har redan valt vilken jag vill ha men öh måste snacka med henne först..

Sitter och kollar på vampire diaries online, helt bänkad fan haha! Det liknar twilight fett mycket, sådär bakgrundsmelodin och typ vissa meningar dom säger typ; jag har varit 17 år sen länge. Aa men den serien e tung hoho :D poss

..

Glömde berätta från luleå trippen.

På väg till luleå så såg jag Rabih från idol (?) haha ska inte berätta eftersom han har tydligen tjej? men aa kan säga att han glodde som satanas perkele hahaha men han va gulli, har alltid tyckt att han e uschabuscha men i verkligheten va han jättesöt! Låtssades självklart att jag inte visste vem han va HAHA men jaja.

Ni vet dom som sjunger ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKSMÄN? hahaha åh herregud jag dööööööööööööör... Pappa jobbar ju på arlanda, dom skulle till piteå och pappa stod och jobbade där vid biljettgrejsimojsen ni vet när man ska in på flygplanet? aa men dom stog framför mig och rebbe HAHA och pappa hatar hiphopare, men jag har alltid sett dom som fjortis-musiker haha men aa pappa ba ni rappar eller hur? lycka till med uppträdandet så frågade han mig om jag visste vem dom va ja ba öh ja? sen kollade killarna o ba log sådär skit stolta HAHA ne men alllaaaa som inte dansar är våldtäcksmän! en av dom såg skum ut -.- den andra va söt hoho

på väg HEM från luleå såg vi ännu en "rappare" vid namn zacke? haha aldrig hört talas om honom men Tk visste vem d va o sa att killen var rappare, jag ba öh han ser verkligen inte ut som det.... nej men han är skit duktig! lyssnar faktist på honom nu haha


Zacke                       Maskinen                      Rabih


ps Rebbe!!...... ZLATAN *med pipig röst*

..tog bort en liten text haha asså a

hanhahahaha


fan jävla skit ho*a

min lilla bebis diva har allvarliga höftproblem tror veterinären :'( asså kom hem för en liten stund sen från veterinären, fyfan vad jag har gråtit! Ska åka och röntga henne den 5e mars, hoppas på gud att hon inte har så allvarliga höftproblem som han tror och hoppas VERKLIGEN inte att vi måste avliva henne!

Hatar den där äckliga gubben som sålde henne, orkar faktist inte förklara men ÅNGRAR mig grovt att jag köpte från honom! grooooovt!! men ångrar absolut inte att vi köpte diva, ångrar bara att vi köpte från fel jävla uppfödare. Helt oseriös och allt, gubbjävel asså. HOPPAS att han får grova böter och hoppas att han aldrig aldrig aldrig mer får sälja valpar igen! djurplågare, äckeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!



(diva när hon var en liten plutt på 9 veckor då hon vägde 8 kg hon väger nu 21 kg och är 4 månader)


nu får min lilla bebis lida BARA FÖR ATT DU VALDE ATT FUCKING AVLA PÅ HUNDAR SOM HAR HÖFTPROBLEM! :@
Om du som läser detta ska köpa en rottisvalp, köp INTE från en gubbe som säger att han har erfarenhet av rottweiler hundar sen 38 år tillbaka, han bor i knivsta typ men på hans annonser står det att han bor i sigtuna. Han är typ arab men skriver att han är svensk, VISSTEVISSTEVISSTE att det var något skumt med honom, varför ljuga om små saker? vavavaaaaaaaaaaa :@

Gubbjäveln tänker ENDAST på pengar, han bryr sig inte ett skit om hur hundarna mår eller så. Och ska DU, köpa en hundvalp, fråga uppfödaren om den är vaccinerad och veterinärbesiktad säg också att du vill ha papper på det. Köp HELST hund med stamtavla (har inte stamtavla på min bebis) men nästa gång jag köper hund ska ha det, inte för att jag ska ställa ut hunden MEN för att veta vad dens "förfäder?" har haft för sjukdomar och ja höftproblem...

Så som sagt, köp inte av en gubbe med grått krulligt hår som påstår sig vara "expert" på rottweiler som bor vid knivsta/almunge! jag varnar er, ni kommer bara få problem med valpens höfter.


jag vill leva i nuet

Hej sötnosar!
Ska promenera till veterinären med diva och kolla hur hennes höfter är, hoppas dom inte e dåliga!! D e soooool ute hoho är skit glad, bara snön som ska bort och värmen som ska komma sen e sommaren här :D yeyeye.

Ne måste gå nu så ja hinner, puss!


mitt håååår

mitt hår är så äckligt slitet att d inte e sant! jag blir gaaaaaaaaaalen..


För typ 2 år sen hade jag väärldens finaste hår asså ALLA kommenterade det, ALLA.. Och nu efter all jävla hårblekning så pruuuuutt förstört...

Funderar faktist på att klippa av typ till örsnibbarna (?) aldrig haft så kort hår förut men jag ska sånafall köpa hårförlägning, nevah att jag går med kortkort hår haha!! åh jag saknar mitt gamla hår :(


(gammal bild, med mitt vackra hår!! haha)


im out

ska mata min bebis nu sen ta en promenad så hon får poopoo haha :P

Tror inte jag skriver mer ikväll, har ont i huvudet som vanligt så skriver när jag kan? adjö


min älskling

Vet ni vad jag kanske ska göra när min älskling fyllt 8 månader typ? haha jo vi ska börja med weight pull!!!

För er som inte vet vad det är så är det en typ "sport" för hundar, dom drar i saker typ bilar och däck och sånt. Bra för deras höfter och dom bygger upp mycket muskler istället för fett, skit bra!! trodde först att det var olagligt men icke, d e lagligt hooohoo :D

Ska börja med min diva (rottweiler) och sara med hennes rottis Shelby hoho skit kul!!


those happy moments







Någon som kommer ihåg dom gamla tiderna då man bara brydde sig om att ha kul och ba va glad?


migrän

ursäkta min dåliga uppdatering höhö men har värsta huvudvärken som vanligt.

Ska snart gå och lägga mig, min huvudvärk dödar mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


home today

är ju i luleå höhö, hos min moster :) Därför jag inte har skrivit något i bloggen, to bad for you guys hahaha!!

Åker hem idag med Rebbe och Tommie! åååh äntligen får jag komma hem till min bebis diva hihi finally!

Har inget att skriva, ska dra nu, adjöss!

höhö

kan tyvärr inte skriva idag, jag är SKIT trött så jag ska gå och lägga mig och se på någon film.

Har varit i valsta yaaaaaaao haha ne men har varit i valsta med Diva, träffade Sara och hennes vovvar haha åh va stor hennes rottis va, tänk att en dag kanske diva också blir så stor? haha ne men d va kul att se dom leka iaf.

Igår sov rebbe hos mig, hon hade med sig hårfärg, röd hårfärg! haha aa sen kan ni ju klura ut resten. Mamma hade en typ brun/röd hårfärg i lådan så den satte jag i och sen efter det satte jag i resterna av rebbes hårfärg haha aa jag är rödhårig! inte skrik röd men vinröd, jättefint :)

Justeja, jag och Rebbe åker till luleå imorgon HOHO :D kuuuul! ska få träffa B.T då <3 yeyeyeye och rebbe ska få träffa UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUgammal hahahha aa du fattar rebbe..

Skriver imorgon kanske, puss!


..

Pratade med Sara nyss, hon köpte en valp för 2 år sen (?) från samma uppfödare som mig, fyfan vad förbannad jag blir!! alltså den där jävla uppfödaren... vill inte ens uttrycka mina känslor i ord, ÄR SÅ FÖRBANNAD!!


nej nu går jag ut med min finfina vovve... HOPPAS PÅ GUD ATT HON INTE HAR PROBLEM MED HÖFTERNA :@


:@

ååååååhhh vill bara skjuta någon!!


im out

ska fixa iordning mig nu sen ska jag till vårdcentralen hoho kul va?


Aa och sen ska jag ju till rebbes skola med henne, c ya!


:)


pejz bitchez


godmorgon

Jag har skiiiit tråkigt, somnade runt 2 tiden igår natt och vaknade vid 7 imorse, 5 timmars sömn -.- skit trött men kan ju inte sova när jag har en bebis o ta hand om.

poss

övertrött

Har suttit och kollat lite på film, kollade på förbjuden frukt, har bara sett halva filmen jag är alldeles för trött för att se hela. Det blir nog imorgon!

Ska till vårdcentralen imorgon och efter det följa med Rebbe till hennes skola och typ göra ngt? vene vad. Men sen ska vi kanske till väsby hon hade hittat någon klänning höhö så aa antar att hon ska köpa den..

Godnatt sötnosar


no time

har ingen tid att skriva, tyvärr alltså haha..

irriterande

jag åker nog iväg till luleå i helgen, ngn som vill följa med? :)

blö

sitter och tjatar på att pappa ska köpa ett tatueringskit åt mig, det går inte så jättebra för han jävlas med att klicka hem den men sen trycka på ångra..... BLÖÖ! men hoppas han klickar hem kitet snart, då är han bannemej bäst, nu är jag bäst för att jag bara är det. Men om han klickar hem den så får han platsen som bäst haha!!



Har velat jobbat med tatueringar sen jag var en liten plutt, har alltid tyckt att det är häftigt att kunna ha konstverk på sin kropp.


städa!

Mamma är ledig så vi ska hjälpas åt att städa... som vanligt! fast jag själv brukar inte hjälpa till haha men idag känner jag mig lite extra snäll så jag dammsuger :D hoho.



Var hos veterinären för en timme sen ungefär, d visade sig att det var ögoninflammation, usch :( vi åkte vidare till apoteket och köpte en kräm till henne och pencelin till mig.
Ne nu ska jag leta lite tapeter på nätet :) undra varför?

:(

ska gå och lägga mig i sängen med Diva, hoppas hon blir frisk imorgon.

godnatt

:(

blir nog veterinären imorgon med Diva! det är något fel på hennes ögon, hon kan knappt öppna dom och dom e helt röda och dom rinner och buu :( stackars bebis

bebisar



Haha titta det ser ut som diva e större än nellie, men i verkligheten ser man skillnad för diva e mycket mindre.


alla hjärtans dag

är helt död!

Igår åkte jag och rebbe hem till Frida i rotebro, tog med oss diva också hihi. Hon har en schäfer hoho galen hund d dära haha fan va dom lekte, dom lekte HELA tiden. Fick ta upp Diva i fridas våningssäng så hon kunde vila lite.
Drack och sådär men d vart inte så mycket eftersom alla höll på och decka i soffan efter ett tag HAHA, men sen tog jag och Rebbe nattf*ttbussen till Märsta, asså jag har någon slags "fobi" (som rebbe sa igår) för nattbussar, jag HATAR att åka nattbuss. Jag väntar hellre ute i 3 timmar på tåget än att åka den jävla nattbussen!!!! idiotbusschauffören var ju helt dum i huvudet, jag hade Diva uppe på sätet så hon itne skulle bli smutsig och så att folk inte skulle trampa på henne, när vi skulle gå av så sa busschauffören något liknande; NÄSTA GÅNG INTE HUND PÅ SÄTE. Sen typ vägrade han öppna dörren så skrek jag men ÖPPNA aa och OOHHH jag blir så irriterad, jävla idiot...............


Idag är det alla hjärtans dag, jag ska bara va hemma med Diva. Någon som vill komma o joina?


godmorgon

Det blev inte rotebro igår haha jag somnade skit tidigt, typ runt 7 tiden. Men idag tror jag att vi drar dit, bara pappa kan ta hand om Diva så.


Vad händer i helgen? :D


rotebro nästa

Jag och rebbe ska nog hem till Frida i rotebro, chillkrök :) pz!

vem?

vs
Min baby eller Tyga?


tralala

kom hem nyss, var ute med Diva och träffade Anna vid matnära en stund :)

Sitter och lyssnar på musik i hörlurarna eftersom pappa somnat på soffan och vill helst slippa höra hans snark haha. Rebbe är på möte nu, hon ska komma hit efter för det var pga henne jag var vaken hela natten och spela d där jävla monopolet. Så hon ska komma hit så kanske vi ska festa lite ikväll hihi, d var ett tag sen!


:@

VARFÖR SPELAR MAN HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG ARABMUSIK KLOCKAN 10 PÅ MORGONEN?????? MAN KAN JU FAN INTE KOLLA PÅ TV!!! SÄNK BASEN FÖRFAN


... OOHHH BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ MINA GRANNAR, BÅDE DOM HÄR UPPE OCH DOM SOM SPELAR MUSIK EFTERSOM DOM OVANFÖR TROR JU ATT DET ÄR JAG SOM SPELAR SÅ DOM SITTER SJÄLVKLART O BANKAR!!!!









GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


beeeebis då

var ute med Diva nyss, gick till hundrastgården och gissa vad som var där? en liten boxer/amstaff valp, ÅÅH JA DOG!! Så sööööööööööööööööööööt haha, dom lekte typ 20 minuter. Han som hade henne var inte lika söt och trevlig haha jag brukar alltid prata sådär men sen får man ba svar tillbaka HAHA..

Men iallafall när vi skulle gå därifrån så kom det SJÄLVKLART den där finfina killen som jag har sett tusentals gånger med sin vovve, och ja dååå kunde jag ju inte vända mig om o fråga om dom kunde leka.. Haha kul och berätta till våra barnbarn sen hur vi träffades, JAA HÖRRENI SMÅ UNGAR, ERAN MORFAR OCH JAG TRÄFFADES PÅ EN HUNDRASTGÅRD!! mm eller hur.. Ne nu måste jag typ kolla på tv? hejdå

öh

jag har varit vaken hela natten -.- med Rebbe! Kane kom ju hit runt 2 tiden inatt han decka typ på en gång när han kom hit haha. Han hade köpt godis och en jättepenna i london till oss haha plutten!

innan Kane kom så berätta Rebbe att hon tog hål i örat igår och idag (vi brukade alltid ta hål i öronen när vi var små fast alla vart infekterade) och då vart jag också sugen på att göra haha, gjorde emitten av örat, inte där högst upp och inte på örsnibben, utan emitten haha. Det var brosk där och fyfan jag HATAR att ta hål i öronen, det gör så ont haha :(

Kane lovade Rebbe igår att han skulle följa med henne innan hon börja skolan och köpa cigg haha så dom är gooone, så skönt att va ensam. Är skit trött men kan tyvärr inte sova eftersom jag har vovven, jaja skriver sen. Possposs


baby tyga


Don't even try ladies, he's mine!! ALL MINE


videoinlägg??

vad tycker ni? ska vi köra på ett videoinlägg lite senare?

ikea

Sitter med ikeas kundservice i telefonen, frågade om dom hade kvar deras runda säng som jag vill köpa men icke, den fanns inte kvar. JÄVLA SKIT! jag tänker inte köpa en jävla hästens säng som e rund för 300.000.. Eller? pappa snääääääääääääälla :D

innan det

HAHAHA igår så var det någon som tjuvringde mig några gånger och jag svara och la på, typ 5e gången han ringde så svarade min pappa HAHAHA, han slutade ringa efter det :) HAHAHAHAHAHA


i thought i told ya

imma staaaaaaaaaar!

Ne ska gå och käka lite frulle nu, c ya!

justeja

Hade en liten debatt igår med pappsen och farfar..

Vi diskuterade om det var rätt eller ej att säga "neger". Jag tycker INTE man ska säga det, det låter helt fel, man säger mörkhyad samma sak som viting haha. Pappa och farfar som typ har levt sen stenåldern (iallafall farfar) haha och vi vita heter egentligen koishider eller nu vafan det var.. Farfar säger att när han gick i skolan så kom det 2 negroider och alla i skolan vart jätteglada när dom fick höra det, dom var typ franska? och farfar och alla hans kompisar tyckte det var jätte ballt. På den tiden fick man säga neger och alla tyckte det var helt okej med det. MEN jag tycker inte det haha, jag säger NÄSTAN alltid mörkhyad haha, som när jag skrev till en kompis (som skulle veta vart jag hade sett honom) så sa jag att jag såg honom vid centrum och han var med en mörkhyad, då sa han; aaaaaa thats my nigga homie!

jaja alla har väl olika åsikter om det :) Vad tycker ni?
jag har många mörkhyade vänner som jag brukar kalla för Niggaa, men alla dom vet att det är på skämt haha jag brukar också säga "im black in my soul" och ja, jag vet att jag är töntig haha..

promise me

Vaknade för en liten stund sen och gick ut med Diva, den meningen kanske börjar bli lite tjatig? haha äh jag skiter i, det är ju fan vad jag gör. Eller inte exakt, jag vaknar, diskar katternas och hundens skålar, ger allihopa mat och sen går ut med Diva. När jag kommer hem tänker jag alltid att jag ska vila en timme eller två men så blire nästan aldrig haha börjar som vanligt leka med Diva :D

Mamis kompis kom nyss och prata med mig hoho hon sa att dom söker personal på arland på taxfree, ska söka dit såfort jag fyllt 18 (det vill säga om 2 månader) hihi..

Jaja skriver sen, kommer inte på något just nu. Puss!!




Corey Williams - Promise me


ne

usch, nu vart jag på dåligt humör.
Lär ju inte somna på ett bra tag


pluttar

Ska gå och lägga mig nu. Pusspuss!!!


ps. Kane kommer imorgon på natten hoho han har varit i london och ska övernatta hos mig tomorrow hoho kul, saknat honom hihi.

no time

har inte tid för er sötnosar nu, ska vara lite med baby! skriver sen

haha sluta

du e duktig på det du gör, men mig lurar du inte. Fuckface!


svar på tal

Anonym om vafan:
Du skrev om en annan låt i din förra blogg, jag googlade den för att jag inte kommer ihåg vad sångaren heter och hamnade på din blogg :-). Måndag tisdag.. habibti klarar inte va utan dig. Vad heter sångaren??

Svar; haha aa de e en kompis som sjunger den, gammal låt! Han heter Ali, kallas för ali kurden

:(

var e du bebis? svara när jag ringer!!

booboo

Jävla huvudvärk!

Ska till vårdcentralen och se vad fan det är för något, vi är nästan helt 100 på att det är migrän. Fyfan alltså! mina ögon är skit känsliga mot ljus och får därför skit ont i huvudet och vi som inte ens har några persienner i vardagsrummet (där jag är nu) och det är sol ute+snö fatta hur ljust det är här inne. Går nog och lägger mig i mitt mörka mysiga rum, tänder nog några ljus också! puss

godmorgon

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, fick lite sovmorgon för pappsen bestämde sig för att ta hand om diva en liten stund hihi :) Ehm har pratat med syokonsulenten elr nu hur d stavas, ska på möte på tisdag så hon kan hjälpa mig att komma in på någon folkhögskola, wiooooooww!!

Idag ska jag träffa babymomma sofie och hennes bebismage, hoppas han sparkar idag så  ja kan känna hohoo!!!!!!!!!!! Just nu sitter jag och kollar på jerry springer haha oh någon mer som kollar? jag undrar om det verkligen är fake eftersom dom brukar hamna i slagsmål med folk i publiken :S fakeshower brukar väl inte utsätta folk från publiken för det? någon som vet?


Skriver sen! puss

sötnosar

Jag vill bara säga godnatt nu, längesen man satt uppe såhär sent!



Godnatt bitcheeeez :)


var du tvungen?

DAVID!! var du tvungen att ta upp det där med 2012? jag blir galen snart!!!!  



whoooooaaaaaaaaaaaam

säger bara en grej, det går bra nu!!!!

vafan

jag sitter och lyssnar på en låt, helt plötsligt börja jag storböla! vafan är detta

HAHAHA

DIVA MORRAR SOM FAAAAN I SÖMNEN, ÅÅH PLUTTEEEEEN


sv

Postat av:

Vet många bra filmer , Fight Club , Paid in full , ect ect ect



svar: Har sett både fight club och paid in full, vet du några fler liknande :) pz


shooozaaaaaan

vaknade vid 5 tiden imorse för att gå ut med Diva som vanligt. Höll på att somna runt 10 tiden men jag kriiiigade för att inte göra det haha skulle ta en kopp kaffe men mjölken var slut så då sket jag i det. Nu sitter jag här med mina finfinaa glasögon haha och inte gör någonting. Väntar på att pappa ska till jobbet så jag kan sätta mig och kolla på film, ska också ringa vårdcentralen och be om en tidigare tid eftersom jag verkligen behöver det. Ni undrar säkert varför, tyvärr så är det hemligt MOHAHAHA. Ne men hoppas det går bra iallafall..

Ska möta upp Anna lite senare, längesen vi snackade som vi tyyyyp gör nu haha men d e kul.

Skriver sen, bye

..



någon som vet en bra film?


så jävla trött

jag är såååå trött på falska människor. Speciellt den person som ska vara min bästa vän! synd att det skulle bli såhär, men det är synd också att du inte kan ta hand om dig själv. Ändra ett datum är väl inte så jävla svårt?

slänger dig som alla andra mina "vänner" i papperskorgen. pz

dry your eyez

Kollade nyss på en film, ooooh vad jag grät!! Filmen jag kollade på heter Hachiko: A Dog's Story!!!!!
Nu har jag ont i huvudet, ska ta ett varmt bad! pz



based on a true story..
Loved it


tattoo

Här är mina 2 tatueringar


På min nacke står det
Amanda (hade bara amanda från början, gjordes i vårby, fyllde på med mamma och pappa efter 3 år i thailand)
mamma
pappa <3
på thailändska


Den här gjorde jag också i vårby, vart inte så nöjd med den eftersom bokstäverna vart helt olika..

Efter typ 1 år bestämde jag mig för att ta bort tatueringen med "Amanda" texten. Gjorde en "cover up" med den här finfina tatueringen :) hihi vart mycket nöjd.... tills jag kom på att den inte stog för något!! jävla skit haha


Jag ska fixa en till i sommar som ska sitta på ryggen, ett porträtt av mamma och pappa när dom var yngre och precis hade träffat varandra. Jättefin bild!! Vill inte lägga ut bilden här eftersom mamma inte tycker det är okej att lägga ut bilder på internet på henne haha :P jaja..


you can be a jerk i can be a jerk to

ska kolla film med rebbe nu haha chao!

lalala



.. like i said, boy you take my breath away


rösten har gått

haha pappas kompis gick nyss, FINALLY! han gav mig huvudvärk den dära..

Ska fixa iordning mig typ nu, sen ska jag och pappsen åka och hämta upp rebbe och sen hyra film och köpa lite käk :) hihi! jag har feeeeeetaste tandväääääärkeeeeeeen, d gör jätteont :( buhu!

jaja jag måste fixa mig nu! pusspuss









.....boy you take my breath away


blööööööö

sitter och lyssnar på pappa och hans vän när dom pratar, hans kompis har en vääääldigt irriterande röst......


holy

jisses amalia! jag måste sovaaaaaaaaaaaaaaa


godnatt sötnosar

baby!!!!!

jaa, egentligen ska jag ligga och sova den här tiden eftersom jag måste upp tidigt på mornarna med diva.

Men bebi har hållt mig uppe haha, ne måste säga åt han att ja måste sova.




men först o främst.... mat till hunden!

read this

























.... you're a jerk!

im sooorriii

har huvudvärk! Sofie ville att jag skulle komma över och se på film men mitt huvud håller på att explodera, vet inte ens hur jag orkar sitta vid datorn..

Har iallafall varit hos tandläkaren och på vårdcentralen idag -.- en av mina visdomständer växer jätte snett (den har inte vuxit ut än) men dom har tagit sån där röntgen bild och aa jag vart chockad höhö!! Pappa ska åka och hämta antibiotikan imorgon eftersom idag glömde han receptet hemma.. På vårdcentralen kollade jag ett av mina födelsemärken, hm det var inte ens ett födelsemärke haha. Har haft det flera år men doktorn har ingen aning om vad det är.. hmm?

Är sugen på att gå till matnära och köpa glass men jag har för ont i huvudet :( buhu! Äh bajs på huvudvärken fan, går förbi affärn när jag är ute med diva.


JKANFNLNAD

CCCCCCCCPPPPPPPPPPP :@@@@@@@@@@@@@@@@

yeey

haha har inte kunnat skriva för det har inte funnits någon dator här hemma.. Eller där ljög jag! Men datorerna här är skiiit sega och nu har pappa äntligen kommit hem från Thailand med datorn, yesyes nu kan jag skriva lite iallafall hehe.

Igår var jag med Sofie, fixade iordning mitt rum lite, spelade lite xbox och bara pratade :) hon föder en liten bebbe snart haha hoppas det blir tvillingar, även fast hon e helt säker på att det inte är det så kan man ju endå hoppas.. hoppas på att jag får låna en någon gång ibland sådära haha ne då.

Idag var jag inte på jobbet för jag har feeeetaste tandvärken, min visdomstand växer heeeelt snett och tro mig, det gör skit ont!! vaknade runt 7 tiden imorse och lekte lite med Diva, har försökt sova men äh skit samma håller mig vaken istället höhö!


min plutt


RSS 2.0